Upplev vinter på riktigt

Normalt sett kommer snön för att stanna under den senare delen av oktober för att sedan smälta undan i slutet av maj. Snöskotern ger oss en total frihetskänsla när vi transporteras oss över is, snö, fjäll och genom skog. 

Kontrasterna

Vi skapar kontraster med hjälp av våra samarbetspartners. Tänk att efter flera timmar på snöskoter i bitande kyla och vinter, avnjuta en bastu och trerätters middag vid foten av Sveriges högsta berg. För oss är Kiruna mer än bara kyla, mörker och snö. Kontraster blir en del av upplevelsen.

Full flexibilitet

För att kunna göra er vistelse så anpassad som möjligt har ni som grupp möjligheten att välja ett antal olika upplevelser på vägen.  Vad sägs om till exempel, isfiske, hundspann, älgsafari, eller varför inte en fantastisk spa-upplevelse som avslut på dagen.

KVALITET ✓

Med hjälp av Kirunas mest unika restauranger och hotell levererar vi mat från det lokala köket och logi av högsta kvalitet. Vi paketerar ett helhetskoncept med fokus på Kirunas bästa produkter.

Paketerat och klart

Kiruna har mycket att erbjuda och vi paketerar enligt dina önskemål och förutsättningar. Här hittar du några av våra mest populära upplägg att utgå ifrån.