outrent®

2008 förvärvade familjeföretaget Livsstilshalsan en befintlig verksamhet som innefattade snöskoteruthyrning. Sedan dess har vi skapat och utvecklat ett eget varumärke och breddat både utbudet och servicen. Outrent bedriver idag sin huvudsakliga verksamhet i Kiruna med omnejd.

Miljömedvetet tänkande

I en tid av miljöhot och global uppvärmning gäller det att både entreprenörer och konsumenter har ett miljömedvetet tänkande. Vi ser alltid till att välja det mest skonsamma produkterna och jobbar hela tiden mot att utveckla verksamheten för en frisk och hållbar miljö.

Kvalitetspolicy

Vi lägger stor vikt på att vara personligt engagerade i våra uppdrag. Vi ska vara specialiserade på friluftsprodukter för både sommar och vinteraktiviteter. Produkter och service ska passa just dig och dina behov. Hos oss ska det alltid kännas enkelt och tryggt.

Vi satsar på hög kvalitet

För att minimera riskerna att ni som kund ska stöta på problem och riskera att bli missnöjd med det ni hyr från vår verksamhet satsar vi på god service och hög kvalitet. Vi kontrolerar och servar ständigt våra produkter hos auktoriserade verkstäder

Diplomerad snöskoteruthyrare

För att få kallas Diplomerad Snöskoteruthyrare måste uthyrningsföretaget ha genomgått utbildningen ”Säker snöskoteruthyrare” och blivit godkänd. Utbildningen har tagits fram av Nationella Snöskoterrådet och Fjällsäkerhetsrådet med stöd av ingående organisationer och myndighete

Säkerhet

Vi jobbar ständigt med att förbättra säkerheten kring våra produkter.  Alla medarbetare får utbildning i hjärt och lungräddning och första hjälpen. Under våra organiserde turer har vi alltid med oss utrustning för krävande förhållanden, satellittelefon, första hjälpen-väska och hjärtstartare.

Integritetspolicy

Den är till för att skydda dig genom att informera om vad för slags information vi samlar in, vad vi gör med den och vilka andra som kan ta del av den. Läs vår integritetspolicy här.

Medarbetare

Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av friluftsliv under både vinter och sommarhalvåret. När vi inte arbetar spenderar vi så mycket tid som möjligt ute i naturen. Snöskoter, jakt och fiske ligger oss varm om hjärtat. Vårt mål är att alltid jobba för att vi tycker det är roligt!

Henrik Engström

Ove Engström

Mikael Björnström

Roger Kemi

Dan Johansson