OÄNDLIGA MÖJLIGHTER

Vi anser att fiske är för alla, en ovärderlig stund för avkoppling och spänning. Oavsett tidigare kunskaper ger vi dig möjligheten att uppleva ett drömfiske i en helt unik miljö norr om polcirkeln.

PAKETERAT MEN FLEXIBELT

Kiruna har möjligheter till fiske med både fluga och spinn i helt orörda miljöer och vattendrag. Vi paketerar flexibla fiskeresor, för dig en grund att utgå ifrån, allt för att göra valet enklare och fisket mer tillgängligt för alla. 

SPONTANFISKE

Vårt geografiska läge gör det möjligt att snabbt och enkelt anordna spontana fisketurer efter harr, öring, fjällröding och gädda.

GÄDDVECKA ALL INCLUSIVE

Tillsammans med våra serviceinriktade och erfarna guider kommer du att utforska många olika sätt att fånga drömfisken i sin naturliga livsmiljö.

FJÄLLFISKE

Med hjälp av helikopter tar vi dig till fjällrödingens och brunöringens rike. Långt bot från mobiltäckning och vardagsstress.

Spontanfiske efter röding i midnattsol

Har du några timmar över? Ett stenkast från Kiruna C finns glasklara vatten med där fisket efter röding är fantastiskt.

Fiske för alla

Vi anser att fiske är för alla, en ovärdelig stund för avkoppling. Oavsett om du är en rutinerad fiskare eller helt ny så ordnar vi en upplevelse som passar just dig.

Vi utforskar fjällvatten med hjälp av smidiga båtar

Vi arbetar uteslutande med produkter som passar för transport med helikopter, därför kan vi enkelt spara promenadtid mellan olika vatten. Mer fiske mindre transport.

Packeterade fiskeresor för sommaren 2019

För sommaren 2019 har vi packeterat resor som vi tror kan passa de flesta. Allt för att göra valet enklare och fisket mer tillgängligt för alla.

Vi inleder ett samarbete med Giron Flyfishing

Det känns otroligt inspirerande för oss att tillsammans med killarna i Giron Flyfishing kunna utveckla vår verksamhet och kunna erbjuda bredare och bättre fiskeupplevelser. Från och med sommaren 2019 lanserar vi en hel del nya äventyr som passar alla nivåer av fiskare. Extra kul är att grabbarna jobbar mycket med filmproduktion.

"Vi vill visa vad vi i Norr har att erbjuda"

Giron Flyfishing startade upp för ca 1.5 år sedan då vi alla är intresserade av fiske. Vi ville göra något mer av det intresse vi har och valde att satsa på ett varumärke som andra kunde ta del av. Med hjälp av sponsorer och den utrustning vi redan hade kunde vi börja tillverka filmer där vi fiskar allt från fjällröding på vintern till kustfiske på sommaren.