En dröm för fiskaren!

Naturen i och runt Kiruna erbjuder över 6000 sjöar, sex älvar och hundratals jokkar . Fiskbestånden är helt naturliga och lever fritt i orörda miljöer. Inte ens den mest inbitna Kirunafiskaren hinner prova på mer än en bråkdel av dessa under sin livstid. Det finns alltså mycket att upptäcka.

Fiske sommar 2019

Beroende på val av art kan sommarfisket starta kring midsommar och sträcka sig en bit in i september.  Vi ger dig möjligheten till fiske i sjö och ström efter Harr, Brunöring, Röding, Gädda och Abborre.

Fiske vinter 2019/20

Här uppe på våra breddgrader utgör vintern en betydande del av årets alla månader. Sjöarna ligger isbelagda från November och kan håller i sig en bit in i Juni. Vi ger möjligheten till isfiske efter Harr, Brunöring, Röding, Gädda och Abborre.

Film och bild

Vi ser till att era minnen aldrig bleknar. Foto och film är det absolut bästa sättet att föreviga upplevelser. Sätt hela er fokus på fisket så ser vi till att ni har något att visa upp när ni kommer hem. 

Spontanfiske efter röding i midnattsol

Har du några timmar över? Ett stenkast från Kiruna C finns glasklara vatten med där fisket efter röding är fantastiskt.

Fiske för alla

Vi anser att fiske är för alla, en ovärdelig stund för avkoppling. Oavsett om du är en rutinerad fiskare eller helt ny så ordnar vi en upplevelse som passar just dig.

Vi utforskar fjällvatten med hjälp av smidiga båtar

Vi arbetar uteslutande med produkter som passar för transport med helikopter, därför kan vi enkelt spara promenadtid mellan olika vatten. Mer fiske mindre transport.

Packeterade fiskeresor för sommaren 2019

För sommaren 2019 har vi packeterat resor som vi tror kan passa de flesta. Allt för att göra valet enklare och fisket mer tillgängligt för alla.

Vi inleder ett samarbete med Giron Flyfishing

Det känns otroligt inspirerande för oss att tillsammans med killarna i Giron Flyfishing kunna utveckla vår verksamhet och kunna erbjuda bredare och bättre fiskeupplevelser. Från och med sommaren 2019 lanserar vi en hel del nya äventyr som passar alla nivåer av fiskare. Extra kul är att grabbarna jobbar mycket med filmproduktion.

"Vi vill visa vad vi i Norr har att erbjuda"

Giron Flyfishing startade upp för ca 1.5 år sedan då vi alla är intresserade av fiske. Vi ville göra något mer av det intresse vi har och valde att satsa på ett varumärke som andra kunde ta del av. Med hjälp av sponsorer och den utrustning vi redan hade kunde vi börja tillverka filmer där vi fiskar allt från fjällröding på vintern till kustfiske på sommaren.